Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η εφαρμογή ThessHF για smartphone ή tablet είναι μία υπηρεσία υπενθύμισης και εκπαίδευσης, ένα «προσωπικό ημερολόγιο» κάθε ασθενούς με καρδιακή ανεπάρκεια. Η καθημερινή καταγραφή του σωματικού βάρους, η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και του σφυγμού, η επιμελής λήψη των φαρμάκων και η έγκαιρη αναγνώριση ανησυχητικών συμπτωμάτων συμβάλλει στη μέγιστη απόδοση της θεραπείας.

Μπροστά στις προκλήσεις των καιρών, καθώς οφείλουμε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,  αισθανόμαστε ότι πρέπει να μοιραστούμε την εμπειρία και την εφαρμογή μας αυτή με όσους ασθενείς ενδιαφέρονται. Ήδη έχει διατεθεί και χρησιμοποιείται πιλοτικά από ασθενείς του Ιατρείου Καρδιακής Ανεπάρκειας της Γ΄ Καρδιολογικής Κλινικής ΑΠΘ με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Εφόσον έχετε διαγνωσθεί με καρδιακή ανεπάρκεια και ενδιαφέρεστε να λάβετε την εφαρμογή, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ αφού πρώτα συμπληρώσετε μία ανώνυμη φόρμα. Η εφαρμογή δε συλλέγει, ούτε επεξεργάζεται κανενός είδους δεδομένα για εμάς, διατίθεται αποκλειστικά για προσωπική σας χρήση και ως εκ τούτου δεν εμπίπτει στις διατάξεις του 2016/679 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και του Νόμου 4624/2019. Στις φόρμες επικοινωνίας και αξιολόγησης, που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας, δε συλλέγονται ούτε γίνεται επεξεργασία οποιουδήποτε είδους δεδομένων, που μπορούν να συσχετιστούν άμεσα ή έμμεσα με κάποιο ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο. Καθ’όλη τη διάρκεια συμπλήρωσης, διαβίβασης και αποθήκευσης της φόρμας, τα δεδομένα είναι ανώνυμα και ως εκ τούτου δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του 2016/679 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και του Νόμου 4624/2019.

Για να εγκαταστήστε την εφαρμογή στο smartphone/ tablet σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ΜΟΝΟ από το κινητό/ tablet σας (προς το παρόν μόνο σε λογισμικό android) και όχι από ηλεκτρονικό υπολογιστή.


Βρείτε τον οδηγό εγκατάστασης πατώντας στο παρακάτω κουμπί:


Η προσπάθεια αυτή τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταρείας!

Σε καμία περίπτωση η εφαρμογή δεν υποκαθιστά τον θεράποντα ιατρό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον επικουρικά και να συμβάλλει στη βέλτιστη διαχείριση της συνολικής κατάστασης του ασθενούς.

Για απορίες ή προβλήματα που αντιμετωπίσατε κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Close Menu